Låååång dag

 God kväll.
 
Krångel krångel krångel. Så vill jag besrkiva dagen.
 Slutade tidigt och det är väl festligt på sitt sätt men samtidigt väldigt segt att tvingas sitta i rummet o inte ha nå o göra.
 På grund av den våldsamma värmen (ca 25) och den ovanligt varma blåsten blev ja genomsvetten av min snabba vandring. Inte att förglömma tog ja omvägen över swedbank och tog ut pengar till hyran. Har massa pengar plötsligt. Mamma hade lagt in på tok för mycket. Jobbigt.
 Väl hemma, genomsvett och trött, bestämde ja mig för att duscha. Mycket skönt. Satte på datorn innan för att roa mig på internet.
 När ja kom tillbaka från duschen startade ja upp internet och loggade in på msn. Men till min fasa. När jag satte mig för att blogga hade tangenten B lagt av. Även "ångra"... jag blev smått irriterad men fortsatte. Då plötsligt fick ja den att radera. Men den raderade allt. Ja blev vansinnig och gick för att chatta istället. Men då ville den inte skriva ett flertal bokstäder till.
 Funderade ett tag och bestämde mig för att det var fel på datorn och startade om skiten.
 Till och med det krångla men till slut.

Tamar var superlydigt av någon underlig anledning och jag kunde ha öppet fönster utan att hon försökte hoppa ut hela tiden. Ibland kollade hon upp lite intresserat men de räckte då endast med ett litet "tsh" och jag fick åter all uppmärksamhet. Underbara katt! :D

 Dammsugade och gjorde rent mattan och kände att jag använt de extra timmarna väl. Gjorde Panpizza (inte allt för god) och slappade framför tvn. 
 Efter det bestämde ja mig för att åter ge ett försök på tangentbordet.
 Jag startade Word och började skriva en historia. INGET FUNKADE! PAniken växte och jag tryckte hejvilt på tangenterna.
 Drog ut och in tangentbordets kabel och gick knappen Q att funka. Men vad skulle jag med den till.

 Gav efter månag försök upp och ringde en signal till pappa för att han skulle ringa upp.
 Gick sedan till tangentbordet och lyfte på det... vatten...Det rann massa vatten ur den och jag drog mig till minnes.
 Dagen innan när Tamar ville att jag skulle mysa med henne istället för att kanppra på datorn drack ja vatten och jag hade spillt lite. Eller lite. Då trodde ja det var lite och sket i det. Torkade lite och var glad.
 Men det var inte lite. Det var en ocean. Tekniska Petra trädde fram och jag började skruva isär skiten.
 Måååånga skruvar. Varför liksom?
 Efter mycket skruvande kom jag in till mitten och blev fascinerad. (Det är fascinerande med el.) Jag har sett många kretskort i mitt liv och det var det jag väntade mig. Men det var inte mycket att skratta åt i den plattan. 
 JAg passade inte på att studera det hela så mycket utan blev istället irrterad över att folk skrev till mig. Jag hade inte loggat ut MSN. Skit också. Kände mig riktigt dissande. 
 Tog fram tecknena på datorn och försökte skriva med musen. MEn med det nya msn kunde man inte skicka utan ENTER!!!
 Slappnade av och gav upp det hela. FAnns väl ingen panik att skriva till dem. De fick förstå!

Torkade ur alltihop och la mig vid tvn. Traskade runt i någon timme innan jag åter satte ihop allt. Mycket skruvande senare satt ja med ett fungerande tangentbord och 4 skruvar extra (Som ja inte hittade nå hål till) Underbart. :D

  Nu sitter ja o känner hur det spritter i benen. Vill motionera (hör o häpna) rör på mig på tok för lite. Plus att jag saknar toapapper o måste handla. (med de extrapengar mamma la in)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0