Hemmadag. :/

 Var en lång dag. Tråkig som bara den. Gick upp vid åtta och ringde jobbet, min chef avslutade samtalet så snabbt så ja hann inte fråga om numret till min samåkar-polare. Får be om ursäkt när ja träffar henne istället.
 La mig igen och gick stönande upp vid elva bara för att slänga mig på soffan o se på tv. Haha.
 Har sedan legat i den här soffan hela dagen. Kände mig rätt pigg på eftermiddagen o tänkte att i morgon ska de nog bli jobb. Men så kom värmen. O ja började svettas som en gris. Tog tempen och.. feber. Inte mycket. 38 grader. Så ja känner mig ju inte så trött utan orkar med dagen. Men ja vet inte om man ska jobba med feber. Även om de e lite?
 Jag är väldigt förkyld hur som helst. Så de skulle kännas jobbigt att jobba med våldsam snorighet o tjocka bihålor haha. :P

 Nu tittar ja på simpsons. Disken har brett ut sig och mitt hår kletar fast i pannan. Måste ta tag i det även om de känns trist, o jobbigt. Ja e ju sjuk. Då ska man ha en snäll typ som diskar åt mig. Värmer upp ett bad och kokar te åt mig haha. ;) Fast samtidigt njuter jag så mycket av att få göra allt i min takt o känna att ja kan se ut hur sjuk ja vill, för ingen ser mig.

 Nej ska ta disken nu så blir det inte lika mycket i morgon. Måste ju vara fint när farföräldrarna återvänder :D


             

 

kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0