Kantareller!

Det är ju helt omöjligt att traska ut i skogen utan att hitta en kantarell eller två. Så var fallet även idag.
 Det är märkligt. Jag har inte gått ut för att plocka. har undvikit de ja sett. Eftersom en eller två kantareller inte gör någon glad.
 Men idag.. Idag när jag på min prommis med Orhan såg en kantarell plockade jag den. Borstade av den och behöll den... Och då har man som börjat.
 När även Orhan hittade två började vi spara dem. vi la dem i hans lilla väska. Kanske kan vi fylla den här bara sa vi och gick ut till det ställe där jag brukade plocka med min familj.
 Men när vi ändå gått dit.. Då kunde vi ju följa vägen upp och se.. vad som fanns där... Följandet av ett kantarellspår ledde oss till delar av skogen ja aldrig varit i. Det är fascinerande!!! Man tror ju man varit överallt!!!

 Det slutade med att vi fyllt hela hans tröja som vi knytit ihop vid halsen o använt som påse. Den lilla väskan blev snabbt för liten. Galet!!! Måste varit nästan 2 kilo?

 Var en mysig dag i helhet. Svamplockning, svamprensning, middag och sedan massa mys... Nu e ja ensam. Har satt en kopp te på smaksättning. Ska avnjuta den. Kanske till mitt nybakta bröd eller nåt sliskigt. De e ju ändå fredag! ;)

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0