Muskler?

Jag vill träna!!!!
 har fått en sån här fruktansvärt taggad känsla. Bygga muskler. Oj vad jag ska bygga muskler. Hupp. upp klockan sju varje morgon och springa 5 kilometer. 25 armhävningar och 100 situps innan frukost. 
 En stor portion gröt och en redig smörgås! JUICE. Ja ska dricka juice.
 Varannan kväll ska ja lyfta skrot, flera kilo. Varenda muskel ska beröras!!! Och innan jag lägger mig ska jag göra 100 situps och 100 rygglyft..

 Jag vet... så här har jag tänkt minst 110 gånger i mitt liv. O varit så taggad. Men när man väl ska ut på den där joggingrundan. Eller när man väl ska lyfta de där skrotet eller komma ihåg de där 100 siupsen innan jag lägger mig.
 Det går inte!!!
 För jag är alltid trött... det är alltid dåligt väder, eller så ska vi bort någon stans. Det är pinsamt att träna när någon ser. Eller så e ja på tok för trött för att göra de där innan jag lägger mig. Någon kan ju höra mig!
 Jag vill föresten inte alls äta gröt till frukost!!!

 Men den här gången. Jag ska börja enkelt. Jag kommer vara ensam hemma varenda dag. Finns ingen att skämmas för. Jag kommer ha dötid.... Jag borde helt enkelt utan att skämmas försöka bege mig ut i skogen.. (hehe njae.. då kan man stöta på någon granne som är ute med hunden. Och att behöva komma flåsande med den kondisen jag har de klarar jag inte. Jag kommer säkert inte orka springa hela vägen ur dess synfält. Och att behöva stanna och gå för att jag inte orkar mer. När någon ser. USCH)
 Men styrketräna. Jag kan hoppa lite här inne för kondis och uppvärmning. Jag ska styrketräna. Uj vad jag ska styrketräna. Känner redan nu hur jag ska lägga upp min träning. Kunde jag i Lidköping kan jag här! Jag kan!

 (har klämt på en muskel för mycket idag. O hört att ja har lite muskler... Då blir det såhhär... haha)
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0