Torsdagen...


 Denna dag bara for förbi. Och det var en trevlig dag. Var ute på morgonen och åt frukost och myste fram till eftermiddagen och plockade lite till begravningsarrangemanget.
 När ja kom hem var alla i familjen borta. Jag njöt. Åt lite lunch och la mig och sov. En timme bara. Sedan fick jag med alla krafter kämpa mig upp. För ja skulle laga mat och diska.
 Gjorde en köttfärsgryta med hela vetekorn i... o paprika, squasch och lök. Sedan bakade jag bröd till det. Hann bara börja med att baka ut brödet så dyker mamma upp med nybakt bröd hon fått. Kuuuuul! Här står man o kämpar. Mina bröd blev inte särskilt bra. Det är inte min grej. ja brinner inte för att göra fina runda bullar eller för att få dem att jäsa tillräckligt länge. tss tss

 PÅ kvällen var det logen. Var en bra gudstjänst idag med. :) O idag filmades det. Skulle vara kul att se men jag har inte kanal 10. Tror jag kom med lite. Om de använder det klippet de filmade på publiken. I så fall kan jag nog sticka upp lite i bakgrunden. Däremot min kära mor som stod o sjöng i sångarna zoomade de in haha :P

 PÅ kvällen började jag med begravningsarret. Blev lite halvnöjd. Det ser bra ut. Kanske lite smockat haha. Fattar inte vad ja handlade blommor?!?!? 
 Den ser ganska traditionell ut. Inte alls som ja planerade. Men det vanlig mönstret ligger väl för väl inbäddat i händerna så det automatiskt blir vanligt?

 Dålig bild i nattmörkret haha. Gjorde den efter nio ju... Ska ta bättre i morgon! :D 

 Det blev inte som ja tänkt. Men det ser bra ut. Ska täcka mer i morgon när det blir ljust. Stod ute o plötsligt var det ju mörkt. Sen skulle vi umgås med Ulrika också. Pappas sista kväll med henne innan hon åker. Spännande.. (inte för mig kanske)

 Nu ska ja roa mig vid datorn lite tänka ja innan det e dags att sova... kanske?!?!
'kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0