En visit i Gaudis vackra park!

  "Ja har en sån kabel!" Säger plötsligt pappa när vi vilar upp oss i sängen. Galet.
 Ja laddade upp bilder på datorn och nu ska jag sitta här och lägga ut bilder på bilddagboken så ni kan glo där. I framtiden blir mina blogginlägg mer färgglada! http://igwt.bilddagboken.se

 Sitter ensam nu. Skönt. Familjen har gått för att handla kaffe. Mamma låg halvdöd i sängen av koffeinbrist. Jag och syrran drack te och var glada. Pappa vilade.
 
 Hela dagen har spenderats i Gaudis galna park. Vi tog också en liten stos genom en av de störra trädgårdarna Jardins del Turó Putxet. Men bara en kort.
 Det lutar galet mycket här. Inte platt som i Sverige inte. För att komma till Gaudis park fick vi gå upp för en våldsam backe. (bilden till höger. Lutningen ser inte så våldsam ut på bilden men... Ändå upp till toppen, träden skulle vi.) Tack och lov hade de rulltrappor. Men inte hela vägen. Jag var ändå svett och trött.

 Det är varm-kallt här. Solen skiner. Det är 12 grader. Men luften är kall. Skulle sägas att det känns som en svensk vår. När solen försvann blev det lite kyligt helt enkelt. 

 Ikväll blir det nog filmkväll. Predikan och.. nåt mer.
 Utanför mitt fönster sitter en koltrast och sjunger. Älskar det. Blandning av svenska och exotiska fåglar. :) Och koltrasten är min favorit.
 Sitter och njuter av tystnaden. (Förutom att allas telefoner som de lämnat här ringer stup i kvarten)

kram besök min bilddagbok!!!







Kommentarer
Postat av: sonja

va fint! kul att få vara med. jag steker biffar å handlade en back igår med bil! :-)

2010-12-27 @ 19:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0