Julstämning...

 Självklart övergav Orhan pepparkaksbaket efter att bakat ut lite för pappa som kom in och bad om hjälp med stötdämparen. Jag undrar om den bilen någonsin blir fixad. När man går ut och kollar ser alla bara djupt förtvivlade ut, trötta och pratar utan att verka förstå varandra.
 Med tanke på att pappa hållt på med det där i några dagar med flera människors hjälp är det väl inte så...

 Pepparkakorna är bakade. Jag orkade en plåt sen gräddade jag dem istället. Mycket trevligare jobb. Springa runt och samla plåtar. Vaka, skrapa och äta deg. Jag gillart...
 Förstår inte.. Degen e ju som bra mycket godare än själva kakorna. Krydornas smak liksom dövas bort när man blandar med mer mjöl och värme!!!

 Var nere på isen idag by the way. Den e präktigt tjock. Orhan och jag traskade ner efter att vi sett ett annat par gå ner med borr.
"Go first you!" sa Orhan min hjälte. Men jag gick ut. Stampade lite och tänkte att det nog var tjock. Vi stod där på kanten ett tag och tänkte. Gick lååångsamt ut tills vi såg vars de borrat hål. Då blev stegen säkrare.
 Orhan filmade mig när jag dansade runt på isen och avslutade med ett strongt hopp. Orhan avslutade filmen med ett lite skri... hehe
 Dags för hockey!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0