I DON'T LIKE SHOPPING!

 En dag i skövde. Jag var trött redan innan jag vaknade.
 Klockan halv nio kom mamma in och strök mig på kinden. Vet inte vad den lilla kärleken kom från. Jag gick i alla fall inte upp förrän nio!
 
 Fick ta mina sletna och ihåliga converse idag. Trots decimeterhög snö och 18 minusgrader. Men mina två högkalckade vinterskor har gått sönder. Båda klackar. Haha. Jag visste att det skulle ske. Jag har gått med dem i 2 vintrar nu. Med en trasig klack.
 Men att shoppa en hel dag. Gå runt. I ett par trasiga högklackade. Det går inte. Så då frös jag hellre.

 Köpte i alla fall ett par fodrade basketdojor. Blir fint det. Hoppas inte det blir varmare än 18 grader i barcelona. För då lär ja svettas om mina små fossingar.
 Får väl ta med mina trasdankar också. Eller mina gamla äckliga ballerina som jag inte använt på 3 år!

 Var en ganska trevlig dag. Även om det var med uttråkade steg jag traskade in på Elins esplanad. Mamma övergav mig för att lämna blod. Shoppa ensam. Det är om möjligt tråkigare än att shoppa med 10 shoppinggalna brudar haha :P
 Köpte en julklapp. Tittade säkert i tio år efter en bra. Men jag vågade inte köpa nåt. Tilllslut kom mamma och hjälpte mig. Så nu har jag nåt att ge till min man! ;) hehe
 Tog också en liten tur till blomsterlandet och kollade länge på orkideerna. Åååh. Jag önskar jag var rik. Önskar jag kunde lyxa med att köpa en orkide. 
 haha.. även om phalanopsisen bara kosta 75 kr nu. Köpte jag ingen. (Världens tråkigaste och vanligaste orkide ju!!!)

 Nu har jag feber och ont i nacken. (Efter att ha sovit som en smurf) Ser fram emot att vakna tidigt i morgon. För att hjälpa till att julstäda. Och sedan åka till min man för att måla på en tavla och pussas.
 (Ge lite febern till den knasboll som gav mig halsont. Starten till detta!)

kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0