Bra Måndag!

 Var rätt trevligt i skolan idag. Trots att jag innan inte alls hade lust. XP
 Vi gjorde smycken på F-kursen (tekniker till binderier-kurs) Vilket var lite.. haltointressant. Jag har visserligen gjort det förut. O nu hade vi tillgång till mängder med saker men.. näe.. Jag ides int! Gjorde ett strange armband och ett JÄTTETUNG örhänge. Var mest flum. Och Elin hejade på o gav mig de störtsta pälorna haha 
 
 Sen gick tiden till yrkesbeviset. E så trött på att öva nu. Öva öva öva. Men man måste ju. Tänkte jobba över idag men då våran lärare inte kunde vara med idag kändes det ovärt. Jag är ju klar. Behöver bara slipa på detaljerna. O få kritik från henne. Så har en hel del att göra i morgon..

 For ut och hjälpte Natta att plocka hängbjörk. Uj har inte skrattat så mycket förut när ja plockat ris XP Snön var djup. Men det var grenar under o snön e ju lite... (har glömt ordet. Vad het de när de e hårt på så man kan gå på snön?) Så vi gick ut. Men Natta lyckades ändå sjunka i sina sommarskor.
 Skulle hjälpa henne upp i trädet men med hennes tyngd i mina händer sjönk ja saaakta djupare o djupare ner i snön så de hjälpte inget. Hon hängde där hjälplöst i trädet. Uj vad vi skratta. O värre blev det när Natta drog ner en gren som ja skulle knipsa av. Men när ja skulle gå runt henne sjönk jag ner i snön och ramla. Tog tag i en gren och drog mig upp. "Aj mitt hår!" skrek NAthalie. Grenen satt fast i hennes hår. Den gn ja drog i. Men ja fattade inget och lyckades inte komma upp.
 Ja alltid lika roligt att få skratta lite XP

 Åt gomiddag idag. Stekte kyckling (perfekt som vanligt Ja rockar fett på att steka kött saftigt!) kokade egen currysås. (ville göra som på den thailändska restaurangen.. men min sås blev tjock o smakade som köpt. Fast godare då) o kokade ris. (Har aldrig haft ris hemma. Mycket lustigt.
 O eftersom ja har börjat mitt nya liv nu. Ska ja bege mig till diskbänken o diska skiten innan de växer över huvudet på mig :)

 Sen måste ja träna...

 kram! :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nä men vilken pysslig kvinna du blivit :-)



Jo, nog är det märkligt med den där grannen som jag aldrig knappt sett innan. Men hennes hund kom jag ihåg för Sally skällde ut den en gång. En stor vacker Grey Hound.



Trodde inte heller att blod skulle vara tjockare än mat för hundar, hihi..



Sovgottkram

2010-03-08 @ 22:25:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0