En dag fylld av aktiviteter!! :D

 God afton..
 Sitter och spisar musik efter en dag fylld av aktivitet. Me like!
 Sov aslänge.. kanske var behövligt men det ska ju visst inte göra någon skillnad om man sover aslänge... 
 Var trött aslänge tills ja fick ett sms från Ramis och Ismet om jag ville komma till Sisjön. Kändes otroligt ointressant med tanke på hur trött jag var. Och när han sa att även flera andra killar skulle med kände jag mig i udnerläge. En tjej..
 Men ja fick med mig Lizen. Och hennes entusiasm fick igång mig.

 Vi roade oss vid Sisjön. På broarna... färden fortsatte till tjärbruket för en tur på sjön med båten där.. :P Festligt.. Många var nervösa men vi skrattade mycket.. o blev blöta. O inte hann ja byta kläder förrän vi skulle på bön. Lizen och jag hoppade direkt in i bilen till kyrkan.
 Härlig bön.. väldigt internationell. Idag lästes bibeln på portugisiska, franska, koreanska, azerbajdzjanska, serbiska och svenska.. kan vara fler.. men inte idag. Det känns lite speciellt. :D

 Efter bönen hängde jag med Lizen och orhan hem till Orhan där hela gänget samlades ihop igen. Skoj!
 Vi gick ut och spelade spökboll... promenerade till dagis och lekte och dansade... promenerade till skolan och sprang runt i mörkret... Jag gjorde en härlig slipp ner för en plötslig kant.. Jag var väl halft beredd på det men Borhan blev orolig haha XP Måste kolla om ja är grön på benet nu..

 jaja.. dagen var fylld av skoj och skratt och... trams.. man blir som barn på nytt... O helt engelsk i hjärnan. Svårt att hålla sig till svenskan sen när man kan eller måste!!! XP
 
 Nu ska jag lägga mig.. så ja kommer upp en normal tid i morgon. även morgondagen ser ut att bli fylld av aktivitet.. :D

 Tack för en bra dag alla som var med mig!! :D

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0