Slätte...suck

 Så var man hemma igen... i Slätte. Som vanligt blir allt som vanligt. För vanligt. O dåligt väder är det. Njuter jag? Näe hade hellre suttit hemma i Lidköping med en kopp te framför datorn. Glatt vetandes om att det var ledigt i morgon. (Det händer ju inte ofta i Lidköping)
 Nu sitter jag här. Det blir bättre. jag vet. jag trivs ju bättre här... eller? Jag har nog klippt navelsträngen så mycket det bara går. Jag saknar att kunna ha datorn för mig själv. Står inte ut med att tvingas äta de andra gillar. Det händer inget på dagarna o helgen då jag är här är just när familjen vilar ut.
 fast samtidigt är det trevlig att träffa dem. De finns mycket mat att välja på. Studion.. trädgården (om de e fint väder) och man är ledig när man är här och det luktar inte. (Är nog det jag gillar mest)

 Var en snabb och bra dag. Körskolan gick bra. Hon sa att hon höll på att somna. Hon blev orolig någon gång och tyckte jag körde forcerat... jag måste lugna ner mig o göra saker i min takt. Ja kör inte för fort. Ja vill bara få saker gjorda haha :P Dags o skärpa sig.. :/

 Körde hem från skövde också då jag åkte buss dit och mötte familjen där och.. jag tycker inte det är kul att köra längre. Det är asatrist. Redan innan jag fått körkortet e ja trött på det. Korta sträckor går bra. Eller en trevlig ny sträcka. Men samma tråkiga sträcka... lååånga sträckor. E döden!!!

 Bad Alida skicka mig en Lady Gaga låt så ja kunde göra en paintvideo. Men när ja läste texten.. hehe... ja ångra mig. Det kommer bli helt... fult! Så de får bli nåt annat.. hm.. typiskt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0