Framtiden...

 Nyss hemkommen från en dag i arenan. Swedbank i Lidköping fyllde 175 och skolan anordnade en temadag (framtiden) med dem i deras ganska nybygda bandyarena. :D Jag åkte inte dit med jättehöga förväntingar men det var kul!!!

 Förste talare var Christer Fuglesang. Sveriges enda astronaut. Han pratade stelt och tråkigt men han visade en film från rymden så det var spännande att se.
 Andra talare var Benny Haag. Jag hade kollat länge på hans bild och verkligen försökt komma på vars jag sett han. Nåt sa skådespelare. men i vilken film? Vadå för skådespelare. På teater?
 Jag skickade lite sms till olika folk och fick en ganska bra bild. När en av dem nämnde Kenny starfigher visste jag att jag sett han där. Men inte vilken roll. Var tvungen att söka upp en bild på han från serien när jag kom hem. Vilket var omöjligt att finna :(
 Han var också intressant och rolig. Han berättade om sin livshistoria. Ganska tragisk historia kanske men han berättade den med så mycket humor. Imiterade folk och spelade upp händelser. Det var lite långt men kul.
 DEn tredje talaren var nog den populäraste. Laila Bagge. Alla ljublade. Men hon var nog minst intressant. Så fort hon öppnade sin mun kändes det som luften gick ur alla där. Men det blev mer och mer intressant när hon kom in i sin historia om hur hon blev känd.
 Sedan blev de frågestund och de var de löjlgiaste frågorna som ställdes.. och pinsammaste. Allt från "Har du riktiga bröst!" "Kan jag få ditt nummer?" till "Kan du lyssna på den här låten jag sjungt in!!!" (Tack och lov funkade inte mobilen för han. Hela lokalen skämdes tror jag haha Men hon skulle ta den av honom sen. Rart)
 Fjärde talaren var Mårten Andersson. Han såg glad ut men jag visste inte vem det var.
 Nathalie talade om för mig att han var ståuppkomiker och jag tappade helt sugen. Finns de nå tråkigare än ståuppkomiker?
 Men visst han kanske var annorlunda... näe de var han inte. Började direkt med sexskämt. Något jag finner oerhört ointressant. Och att driva med andra... näe..
 Men efter ett tag kom han in på en historia om hur han farit till England som liten med lite löjlig skolengelska haha. O då blev det roligt. (Älskar självironihumor. Löjliga berättelser från sitt EGET liv)
 Blev mer sexskämt men det blev roligare. Mina vänner skrattade ju så våldsamt mycket och allt blev så absurt så.. Det blev ett bra avslut.

 Nu ska jag äta.. Tamar med!! :D

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0