Dag 5 - Ett ögonblick.

 Om jag ska välja ett av flera ögonblick i livet får det nu nog bli när jag blev ihop med Orhan. Eller inte blev ihop. Men när jag äntligen fick ett konkret bevis på att han gillade mig med! :)
 
 Hade beslutat mig för att han inte skulle komma undan den här kvällen. Jag och syrran sov över där som vanligt med våra goda vänner och jag hamnade på madrassen bredvid Orhans. Hela natten kämpade jag med att röra vid han. Rörde mig långsamt. Ville ju inte skämma ut mig om han var helt ointresserad. (men det trodde jag inte)
 På morgon gick han plötsligt på toa och jag passade på att lägga mig hand under hans kudde. Han kom tillbaka och la sig med armarna under huvudet, under kudden. Nära min hand. Jag rörde mig närmare och peta på han. Det kändes som om han tryckte sin arm närmare mig med.
 Plötsligt försvann den och hans hand hamnade där istället. Jag petade vidare och det kändes som om han besvarade. Jag la mitt lillfinger över hans hand. Och då vände han plötsligt på handen och tog min hand.
 Där. Astidigt på morgonen. Alla sov. Men även när de vaknade så kunde ingen se något under hans kudde. Jag höll hans hand. (Låter ju här som de gick assnabbt och var aplätt. Men här ska ingen tro att jag inte var nervös och inte tvekade. För det kändes i alla fall som ett halvår innan han ens la sin hand där istället!!!)
 Ett galet spännande, nervkittlande och underbart ögonblick! :)


Här på dessa madrasser skedde det. XD haha

 (Har aldrig riktigt fått höra en bra verision på detta från Orhan. Ibland har det låtit som han inte fattat nåt. Ibland som om det var han som försökte få kontakt med mig. Ibland som om han såg mitt intiativ och hängde på.
 Jag är i alla fall glad det hände! hahha)


Kommentarer
Postat av: Anna

Aha, så gick det till. Jag känner igen knepet, men med Christer var det lite mer raka rör...

2011-02-20 @ 18:18:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0