Liljekonvaljer....

Sitter och tittar på den lilla sjöjungfrun 2 och dricker te. Är ensam hemma. Mycket mysigt! :)
Skrattar åt vilken fruktansvärt irriterande man Erik är. En typisk sån pappa som har dålig kontakt med sin dotter och bara kommer och skojar och är glad hela tiden när familjen har problem. Jag gissar på att han och Ariel har problem i äktenskapet! XD
Annars var det full fräs i dag. Innan pomona-mötet idag så for jag och Orhan och kollade in florister. Jag ska ju göra begravningsbinderier framöver. Då min morfar gått bort för ett tag sen.
Tänkte åka runt och kolla priser och vad det finns för blommor nu. Om man ska beställa nåt. Har för mig att han gillar liljekonvaljer så skulle höra om priser på det.
Hemska saker! Jag visste att det skulle vara dyrt. Men.. En liljekonvalj = 25 kr En lök med ca 20 konvaljer på = 900-1000 kr!
Mötet på Pomona var annars.. inte så intressant. Om facken. Till och med Orhan fick följa med in då de som jobbar där såg att han vänta på mig. Facksnack på ett nytt språk. Kan nog inte ens vara hälften så kul som det var för mig! haha :P Mötet var i alla fall bara 40 minuter eller nåt. Så jag var hemma snabbt! :)
En dramatisk bild på mig och...
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0