Cykla...

 Har cyklat nåt så fruktansvärt idag. Oj oj. Friskuspetra ser ni framför er! ;)

 Före elva cyklade jag mot lindåsen. Inga problem. Var till och med där innan Orhan. En minut faktiskt. SnabbPetra är mitt andra namn! haha
 Vi cyklade vidare en bit mot Säter och utforskade skogen. Mysigt ställe. Jag såg massa små hus jag skulle kunna bo i. Orhan tyckte de var gammla. Han gillar inte gammalt! (typiskt!)
 Vi åt ett äpple var och cyklade hem innan regnet som inte kom.

 Har avslutat dagen med att se film med familjen. Farsan. Den var kul och småpinsam. Gillar inte pinsamma filmer... men men... Minns inte när jag såg en komedi med familjen senast. Det var trevligt.
 Vi åt en creme brule (eller hur det stavas) som jag gav till mamma för länge sen på födelsedagen. (köpte den billigt på Ali Baba i Örebro. För skojs skull!) Den smakade inget speciellt gott. Puddingar och jag går inte ihop! Inga såna där pulver man slänger ner i vatten eller mjölk. uuuh

 Nu ska jag krypa till kojs. I morgon är det födelsedagar och morsdagar och gudstjänster. (I singular!) Jag är trött. Trots att jag sov en timme efter cykelturen! haha... :) Sån e jag. Inge fel med det!

 Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0