Florist igen.

 Dags att làgga lite tid på planering igen. Blomsterarrangemang står på listan! :)
 Ska visa upp hur man gör lite olika blomsterarrangemang i Tallstigskyrkan i Finnerödja på en dagledigträff. Blir säkert spännande och kul. Var ju ett tag sen jag gjorde små arrangemang. Och vad vill man höra om. Bordsdekorationer... Möjligen.... När annars gör man blomsterdekorationer?

 Ska inte göra superstora och maffiga, dyra saker utan försöka hålla det ganska lågt. Så ska försöka plocka i naturen. Känns som ett typisk Äntligen hemma tips. Vet inte ens om jag skulle våga säga det med risk för att låta töntig.
"Och jag har plockat in lite björkris, för det är ju så fint nu till våren och jag tycker man ska ta till vara på och använde naturen runt om oss, det som är ju gratis ockå. (plats för fniss) Allt de vackra vi har runt om oss."
Haha...

 Jaja... Det är ett tag kvar.. en vecka typ! :)

 Är lite småsugen på att gå och titta på fotboll. Har aldrig brytt mig om Älgarås lilla lag. Men nu så! Nu spelar ju min man där. Och jag vill se han in action. Nåt annorlunda att göra också. Men jag hittar ingen att komma iväg med. Pappa var lite småsugen men jag tror inte det blir nåt. :P Jaja.. kommer väl fler chanser!

 Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0