Fotboll, smink, hemmamys!!!

Hemma igen efter en helg hos mormor med Orhan, mamma och Tamar. Var rätt trevligt! :)
 Tamar fick följa med eftersom hon ska ha mediciner och ändå inte får gå ut. Mormors glada hund ogillar henne skarpt så störts del spenderade hon i sovrummet. Ensam. Men tror hon hade roligare där än hemma. Där hon inte förstår alls VARFÖR hon INTE får gå UT!!!

 Jag känner en stark längtan efter att sminka mig. Klickade runt på folk jag inte känner men vet vilka de är. Och såg en brud som också sminkat sig och lagt ut bilder. Vänner också!!! :) Jag vill också. Var länge sen jag kletade färg i någons ansikte eller mig själv.
 Det tråkiga med att sminka sig själv är ju att det är klurigt att ta bra bilder!!! :/

 Men inte idag... tror jag ska ta en prommis ut i det gröna... men blöta. Ska ta med Tamar också så hon får sniffa lite. Hoppas bara det inte börjar regna.

 Såg på fotboll tidigare idag. Älgarås lag. Spanade in min hete man och fick vara med om den en ganska bra match. Det blev lika. (Med tanke på hur Älgarås brukar förlora är detta storslaget!!!)
 Får se om man får se några fler matcher.... Mamma och pappa var med. Och vi skrattade tillsammans med Orhans päron som dök upp senare! ;)

 JAG VILL OCKSÅ IDROTTA! Pyssla med en sport. Sparka eller slå en boll. RÖRA PÅ MIG! Jag vill!
 Varför kan ingen sparka mig i röven så jag i alla fall börjar styrketräna!!! Vore kul och bygga muskler.. Stora muskler och brotta ner Orhan med! hehe ;)

Kram
(Ska se om jag hittar nå kul/ bra bilder senare, som Orhan tog från Norrtälje när vi var ute och larva oss!!!)
Den vackra bilder har jag tagit från Orhan. Och den har absolut inget med texten att göra. Bara förgylla inlägget lite med vackra mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0