Petra goes stupid!

Men Petra. Du ska se att det ordnar sig. Ett bra jobb. Du behöver ju bara lida i ungefär en månad innan allt ordnar sig. Det är ju jättelätt att fixa såna här saker. Inte för att jag känner någon men jag bara vet att det ordnar sig.

Gör jag fel? Är jag korkad? Har jag förstört allt? Gör jag rätt? Blir det bra? Är jag modig?
Vet inte något längre. Just nu sitter jag och bara funderar på om jag är den mest korkade människa på jorden. Som hade ett svårt val. Som valde en väg. Är den rätt? Är den fel? Kan det bli värre än så här.
Hatar alla mig nu? (den sista frågan kanske är lite knasig. Förstår den inte ens själv. Men det känns liiiite så!)
Helst av allt skulle jag vilja ligga i någons famn. Böla som ett barn. Bli kramad och höra att jag gjort rätt. Eller i alla fall stötta mina framtidsplaner.
Men jag får BARA höra goda saker om den andra vägen. Hur bra den hade varit. Är det någon här som förstår mig. Hoho!?
Den enda som skulle krama mig samtidigt som han skulle säga åt mig att sluta gråta som ett barn. Kanske till och med bli lite arg på mig för att jag är så fjantig. Pussa mig lite i pannan samtidigt som han skulle säga. "Here we go again!" Då skulle jag bli arg istället... Det vore skönt! ;)
Han är inte här klantpellen!
Ja.. och det är väl det man ska ha en man till. Stötta och krama. Inte ska ni andra behöva höra min klagovisor!!! XD
Fundera, fundera, fundera, Gräm, gräm, gräm...
STÖTTA MIG!!! Kan jag starta eget? Är det smart?
Jag skulle må skit varje dag om jag tog jobbet i Stockholm. Sakna min man och jobba dåligt. Men det kanske är bättre än att välja kärlekens väg. För vem väljer den i dagens moderna samhälle. Jag är ju för all i världen en modern kvinna! Inte behöver jag en man? Eller?
Tänk om jag skulle må asabra där på jobbet. Tiden skulle flyta förbi och jag skulle tjäna massa med flis!
Jobba... plus att jag kanske skulle få min eviga kärlek tillbaka om jag tog jobbet. Men vem vet när? INGEN!
Alla bara sitter och pruttar ur sig. Det ordnar sig det ordnar sig!
Eller. Men de gillade ju dig så mycket i Stockholm. De valde just dig trots din brist på erfarenhet! Så valde de dig! Är du dum i huvet som inte tar det jobbet?
Ojojoj...
JA JAG ÄR DUM I HUVUDET.
Det är nu ni ska komma in med support på mina andra planer. Jag kan säga till mig själv att jag är dum i huvet.
Andra behöver inte göra det!
Hm... Livet är alldeles för krångligt. Det känns som om jag går emot flowet. Och det gör ont. Måste det vara så? Bara för att jag inte gör det som det känns som om en normal människa skulle göra? Så sitter jag här och får paniK!
Som ett evigt dåligt samvete!!!
Att det ska till att man skaffar barn för att ha en mening med att inte jobba. Då är man minsann duktig. Alla blir glada! (haha dåligt point jag vet!)
Usch. Jag känner mig som en jobbig tonåring som hittar på saker att klaga på!
En sån där som är emot samhället. Som alla andra tycker är lite pinsam. Skakar på huvudeet och säger. Hon behöver vård den stackars jäntan!
Men det är jag inte. Jag är.. bara i behov av att reagera lite.. haha
Jag bara önskar någon kunde krama mig lite. Slå mig lite i huvudet. Säga något liiiiiite mer djupt än. Det ordnar sig eller varför tog du inte jobbet.
Helt enkelt stötta mig i mina val!


Förlåt.. det är inte erat problem! haha.. jag vill inte ha någon kram av en främmande människa. (hemska saker!) Jag kommer troligen bara bli irriterad också om någon kommer med smarta råd och stöttar mig lite för mycket! Men... jag gillar att skriva! ;)

Kommentarer
Postat av: Pia

Det låter som att du ska satsa på det där med att starta eget! Om du tar kontakt med nyföretagarcentrum i mariestad kan de hjälpa dig komma igång. De ger råd om din affärsidé och vad du bör tänka på :)Du kan ju ge det en chans i alla fall och se vad dom säger där. De har stor erfarenhet av uppstart av företag.

2011-11-11 @ 20:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0