En sammanfattning av idag!

Sitter på mitt rum och gömmer mig för den stora bönen som pågår i huset. Inte för att jag ogillar bön. Men jag är förkyld. Och det finns inget värre än att snörvla in public. Känna sig svettig och ful och ideligen springa iväg för att torka näsan! Eller börja hosta mitt i allt mys!
Har inte gjort nåt vettigt idag. Alltså varken tränat med växter eller studat på andra sätt. Jag har läst. Läst läst. Förutom ett ryck med dammsugning inför bönen. Vilket gjorde min redan trötta kropp genomtrött. Slutade med att jag sparkade på dammsugaren och i golvet och var nöjd! Jag blir alltid irriterad när jag dammsugar. (trots att jag gillar det) Men särskilt när man är trött och sliten av andra anledningar.
Gjorde grönsaker i ugn. DET VAR ALLT. Inget kött på en veckodag inte! haha Vinäger fick duga. Jag tyckte trots allt det var gott!
Tamar sover bakom mig. Det har varit hundar i huset. Alltså sover hon med glädje redan nu och i min säng. Annars brukar hon tycka om att lägga sig i en annan säng så jag får hämta henne när hon är tillräckligt trött. Hämtar jag henne för tidigt får jag utskällning. (men det skiter jag i! Jag är starkast!!!)
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0