Upp och hoppa!

Vaknade glatt idag. Orhan skulle komma förbi. Men visste inte när eller hur. Men på morgonen fick jag ett sms om att han skulle iväg med någon annan och jag funderade djupt på att somna om. Låg i sängen. Tamar med... (otroligt länge hon sov!!!)
Plötsligt ringde det på dörren. Jag flög upp. Orhan?
Men om det inte var det. Då kan man ju inte öppna dörren på vilket sätt som helst. Försökte titta ut genom fönstret mitt. Såg INGEN. For upp. Letade igenom garderoben och fick fram en stor tröja. Det plingade och plingade. Rusade ut i hallen, medan jag försökte få ner tröjan, rena halsen, snörvla färdigt och fixa håret, och såg en bekant profil i det matta dörrfönstret.
Haha.. hann precis dra ner tröjan och se ganska normal ut då dörren flög upp! (Det var ju alltså tack och lov ingen random granne!)
Jag och Orhan har bara myst idag. Alltså har jag inte gjort något vettigt idag heller. Han gjorde spaghetti till mig. (Eller jag kokade spaghettin. Han gjorde resten!) Såg Kenny Begins. (Som jag längtat) och roade oss med att lyssna på nittitalsmusik och se filmsnuttar om olika städer...
En ganska slapp dag! I morgon ska det fixas och donas. Jag ska ringa praktik och planera. Om jag nu inte dör i feber. Men jag tror inte det!!! :P

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0