Bloggandet

Jag startade min blogg för ungefär exakt 3 år sen... Har hänt massor på de tre år sen. Känns nästan som det var då mitt liv på allvar startade. Kan bero på att jag träffade Orhan då. (Han kom faktiskt nästan exakt just då till Sverige) Kan också bero på att jag nästan inte minns så mycket av livet innan.
.
Min blogg har aldrig varit populär. Har fått beröm för att jag skrivit annorlunda, roligt och komiskt.
Tror jag hade flest läsare perioden precis när jag kommit hem från Kosovo. Nåt jag finner märkligt. Vad var det som var så kul när jag kom hem från Kosovo? Då var jag ju bara  deprimerad? Flyttade. Ja jag hade tyckt det varit roligare att läsa om mig själv i Kosovo. (För om ni inte visste så är det ett annan land. NYASTE landet i Europa till och med!) Men jag kom hem och mitt sjunkande läsarantal dubblerades!
..
 
..
Ska inte babbla om sånt. Fick bara för mig att titta bakåt i tiden lite... Startade min blogg den 31/8 2009!
Mina kusiner var hos mig runt den 20 Augusti så jag tror de rätt nyligen åkt hem. Jag hade precis fått mitt bredband och mina klasskompisar tyckte jag skulle starta en blogg. Det skulle bli en stor blogg!
..
För två år sen, den 25/8 2010, började jag söka arbete på allvar. Hade ganska nyligen blivit tillsammans med Orhan och var rödhårig. Just den här dagen var jag sugen på ris, hade varit i skövde och ville bygga muskler!
..
För ett år sen. Den 25/8 2011 var jag inte rödhårig! Jag hade sminkat mig och försökte göra ny header. Jag skulle vara hundvakt dagen efter. Träffa Orhan som jobbat hela veckan. Skulle på grund av detta inte kunna sova.  För att jag såg fram emot morgondagen!
..
Tiden går... Idag är det den 25/8 2012. Jag sitter i vardagsrummet. Gift med min Orhan. Och har allmänt trist. Av den anledningen skriver jag detta löjliga blogginlägg!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0