Dagen efter

Idag vaknade jag och Tamar halv elva. Vilket är ganska normalt med tanke på att vi kom hem sent igår. Jag vaknade inte ens till när Orhan gick. För har inget minne av det!
Tamar måste ha fått nog av uteliv igår eftersom hon verkar ytterst glad med att vara inne idag. Hon följer efter mig runt i huset. Tittar ner i ouppackade lådor och är allmänt seg. 
Hon var ju också uppe ovanligt länge eftersom hon var ute hela dagen. När vi aldrig kom hem sprang hon till mamma och pappa istället och sökte. Så hon fick skjuts hem av pappa! 
..
..
Var mycket kul på Liseberg trots lite missöden att köra dit. Göteborg är galet. Och när man ska försöka hålla ihop 2 bilar. Ja det slutade med att vi kom in en timme senare än planerat. Dock gjorde det nästan inget eftersom en hel del atraktioner inte öppnade förrän då!
.
Jag hann åka mig nöjd långt innan vi skulle hem. Avslutade dagen med slängungorna eftersom pappa och Orhan plötsligt fick för sig att de skulle prova dem.
Det var dumt. Om mitt illamående hade lagt sig så kom det då genast tillbaka. Yr blev jag också. Satt tillsammans med Orhan som plötsligt fick panik över att kjedjorna mycket troligen kunde lossna. Och vars skulle vi flyga och dö då? Och den tog aldrig slut!
..


..
Annars åkte självklart allt.Vissa saker 2 gånger.  Utom Balder som jag inte riktigt hann med. Vi var ju tvugna att turas om och vakta Ezekiel. Och allvarligt talat. Ingen störreförlust. De går bara upp och ner, upp och ner...
..
Dåligt väder igen. Så ingen gräsklippning. Bra.. då får idag bli en vila. Efter en tuff gårdag!

Kommentarer
Postat av: Bibbi

Att du klarar att åka. Jag blir sjuk av att bara titta på :-P

Vill du måla med mig i morgon här hos mig?

Kramizar

Svar: Ja det gör jag gärna! :D Måste bara se om jag kan få tag på en bil! ;)
Petra

2012-08-31 @ 12:44:03
URL: http://bibsan.cybersite.nu
Postat av: Snejky

Hahaha, kan tänka mig att det är svårt att köra bil i Gbg om man inte är van...
Ojoj, det var många år sedan jag slutade åka grejer på Liseberg....
Kramen

2012-08-31 @ 15:03:15
URL: http://snejky.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0