Drömmar om djur!

Ni ska få bilder från dopet i morgon. Nu är det sent och jag är trött.
..
Jag och Orhan har kikat på hus.I Östergötland. Vilket vi nu känner oss dragna till haha... Hittade massa dyra roliga exemplar och billiga hemska exemplar. De byggde verkligen inte fina hus på 60-70 talet! Gillestuga, gröna plastgolv och ljusgult trä på väggar, golv och möbler. Och ruskiga valv mellan rummen.. Det ger mig lite magont!
..
..
Sen kollade vi på höns. Vi vill båda ha höns i framtiden. Och jag kikade för skojs skull runt här i skaraborg för att se om man kunde köpa höns på blocket och vips hittade jag någon som sålde små, små kycklingar.. i närheten. Kunde inte hålla mig. Visade för Orhan och han vart lika förtjust!
Vill bara ha några små kycklingar. Söta och kul!!! Man behöver ju inte börja med många eftersom vi inte vet hur länge vi ska bo här och om råkar hamna i en lägenhet senare. (Skulle vi råka flytta får vi väl frysa in dem som framtida kycklingwook eller fylld kyckling i ugn med klyftpotatis!)
Men vore jättekul... Vet inte om det är möjligt än. Men jag kikar runt på vad det är för krav på hönshus... Små kycklingar kan man väl ha i en marsvinsbur. Men sen lär de ju bli större. Och då vill jag inte riktigt ha dem i vardagsrummet. haha...
Jag tror Tamar också kommer bli.. kanske inte förtjust men i alla fall nyfiken och lite intresserad. Spännande tror jag hon skulle utrycka sig om våra planer om hon inte vore så trött när jag visade bilden.
Ujuj.. jag vill ha hus och stor trädgård och kycklingar nu! :) Och en get!!! Då är mitt liv näst intill perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0