En dag av vila...

Idag gick jag upp jättetidigt! Eller före sju i alla fall! Orhan kom inrusande med papper som vi glömt skicka igår och som jag var tvungen att skicka idag. suck. Trött i huvudet svarade jag fel på frågor, skrev fel och orkade inte alls sitta där och hålla på. Men vi fick det gjort och när vi var klara var jag för pigg för att somna om. Så jag åt frukost med Orhan! :)
Nu sitter jag här och njuter av tystnaden. Var nyss och postade papprena. I ett tyst och stilla Slätte... Känner att idag vill jag inte städa eller fixa. Är trött på det. En dags paus kan man väl ta? Kanske får jag sug ikväll. Men nu känner jag för ingenting. Även om det skulle vara skönt att någon gång bli klar. Att kunna gå i köket!
..
..
Får se vad som faller mig in. Skulle kunna sjunga. Men sist kom en "granne" och knackade på fönstret till kapellsalen eftersom jag inte hört han knacka på dörren. Så jag är lite orolig för besök. Det kändes pinsamt. Även om han inte kommenterade det. De hörs nog ganska bra ut! Och jag sjunger inte som en liten Lucia inte. 
På allvar. Jag tar i hårt. Ska man bli rocksångare kan man inte nynna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0