En vanlig människa!

Beställde blommor till bröllopet igår och idag ska jag hämta torrmaterialet. Så nu känns allt mycket avslappnat. Behöver inte fundera på något mer förrän dagen. Känns mycket bra och jag ser fram emot att få skapa med blommor! :)
...
..
Idag ska jag göra en riktigt kötträtt till min älskling. Han sa tydligt att han saknade kött. Han gör det med jämna mellanrum. Även om jag är en köttflicka är jag försiktig med kött på bordet! (Tydligen!)
Eftersom jag köpte nya kokböcker igår grävde jag självklart efter recept i dem. Hittade ett i min nya italienska bok med ett recept på fläskkotletter. Det ska jag köra på. Tycker fläskkotletter kan bli antingen mycket gott eller rena rama skolmaten! Så vi får se vad det blir med det här. (Och vi får se om Orhan känner Italienska vibbar haha)
..
..
Blir en bra dag det här. Det känner jag på mig. Vaknade lite småstressad i morse men kom på att jag har inget att stressa över. Idag ska jag bara vara som jag brukar! Men först ska jag tvätta bort gårdagens smink. (Vilket jag inte orkade! haha) Borsta håret och tanden. Så jag ser ut som en vanlig människa!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0