Ett virrvarr av saker att förtälja!

Idag tappade Orhan sig vigselring i Tjärbruket... inte för att den gled av den här gången utan för att den helt enkelt studsade ner från bryggan ner i vattnet då han skulle ta på den. han är smart och tar av sig dyra ringar när han badar) 
Dock tror jag vi har en försäkring på hans ring. Så hittar vi den så tjänar vi ju pengar på eländet.
..
Man undrar ju vad som händer?!
..
Känner mig allmänt ledsen och seg. Och börjar man fundera på det kan man ju inte sova alls. Så får väl helt enkelt låtsas om som om jag är en lycklig människa och lägga mig hos min redan sovande man och somna. Medan jag lyssna på Bert! (ljudbok)
Lyckliga stunder..
..
..
Tamar går näst intill normalt nu på kvällen. Så kanske hon blir bra över natten. Ska låta henne vara ute i morgon så får vi se om det gör ont igen sen när hon kommer in igen!
..
Ångrar nästan att vi ställde in festen. Fast bara nästan... Folk erbjuder sig att betala och tycker vi ställde in för fort. Men jag menar. Aldrig i livet jag skulle krupit till någon och sagt. Åååh vi har inte råd med våran fest. Kan ni stå för den?
Löjligt!
När vi har råd att fira vårat äktenskap. Då är det dags!!! Då kan vi fira att vi äntligen har fått lite ordning på torpet också. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0