Lugn

Var nyss på soptippen. Spännande. Ytterst spännande. Vi slängde ett badkar och nu är jag tillbaka i lägenheten medan mor och mormor promenerar och plockar bär. Tycker inte om att plocka bär. Vissa är värd mödan. Som hjortron, körsbär. Kanske jordgubbar också. För då plockar man en stund och faktiskt. Hinken fylls. Plus att de smakar bra. Medan blåbär, lingon, hallon. Usch. Man plockar och plockar och hinken förblir knappt bottentäckt. Sen måste man rensa och... ja ni förstår. (även om jag faktiskt gillar i alla fall hallon och lingonsylt!) 
Så jag sitter som sagt var i lägenheten och slappar.
..
Känns som dagen är planerad. Vi ska fixa blommor för någon begravning. Plocka körsbär (troligen...) äta västerbottenspaj. Men egentligen finns det inte mycket att säga om det hela.
Här får man lära sig att slappna av!
..
Har stulit en bild från mormors dator. (tjyv-Petra!) För att göra inlägget lite gladare. Så här snygg var jag tydligen våren år 2006. När vi firade påsk hos mormor och morfar i Älvsbyn! Tycker det borde vara längre sen. Såg jag verkligt ut så här i slutet av åttan?! Måste vara precis innan jag började med min "rockiga" stil! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0