Röd

det jag inte gillar när jag anstränger mig är att jag blir så röd! För minsta lilla! Jag blev väl inte alls helt slut av att klippa gräset nu. Men nog såg det ut så!
Tror jag ärvt det från min far. Men skillnaden mellan mig och min far är att han ser vansinnigt cool ut i det. Som kämpar sig alldeles röd i ansiktet. Medan jag ser ut som om jag är döende. Får jämt frågan. "Hur går det?" Sådär oroligt. Jag ser liksom på deras ansiktsutryckt att de är riktigt oroliga för min hälsa. Hur de brottas med tanken på att jag snart ligger på marken avsvimmad! Och det är ju så pinsamt. Till och med min käre har inte lärt sig än att jag lätt blir röd i ansiktet. Utan frågar jämt. "Hur går det?" 
Har ätit lunch. Slappat i kylan men är fortfarande rödfärgad som en tomat av värmen och klippandet där ute. Fast på webkamera bilder ser jag rosa ut! XD haha
..
..
Nu ska jag vila mig med att sjunga lite. Innan jag hoppar in i duschen! Sedan är det dags att uppfinna en måltid till middag.. och kanske diska.
Suck och blä!

Kommentarer
Postat av: il tuo amore ;)

No no no amore!Devi capire che il rosso, non solo ti fa molto piú bella del normale ma esalta anche il colore dei tui occhi!Quindi non scrivere piú come se fosse un difetto...É un preggio, un bellissimo preggio! TI AMO

Svar: Tu sei un po strano. Ma carino. grazie amore mio! Ti amo piu!!!
Petra

2012-08-04 @ 09:04:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0