Sånt som händer i Slätte!

Igår upptäckte vi plötsligt hur vattnet inte verkade vilja sig neråt. Toaletten tömde sig aldrig. Duschvattnet flöt ut över golvet. Tvättmaskinen låg plötsligt i en vattenpöl och så fort man gjorde nåt i diskhon bubblade den i evigheter efteråt!
Något var tydligen fel...
Vi ringde och redan på kvällen fick vi besök. Det sprutades i rören med högtryckstvätt. haha... Och plötsligt kom det ut ett och annat. I sådan fart att istället för att fortsätta neråt med rören hamnade det på golvet. 
Myyysigt.
Och källarn där man når rören. Har ingen brunn. Eller hur säger man. galler? hål? Så allt som hamnar där. Flyter runt där! Usch... jag vill inte rengöra Hur i hela friden ska man kunna skrapa upp avföring, matrester, och annat slagg och må bra i magen! Gnugga med en trasa.. ujuj..
Hur som helst. det är i källarn. och det man inte ser finns inte! Lukten kommer ju i alla fall inte upp. eller rättare sagt. Här luktar inte värre!
..
..
Dagarna nu har det regnat lika mycket som det normalt gör på en månad i dessa trakter. Galet. Så här om dagen stod inte taket pall utan Orhan vaknade av att någon hällde vatten i ansiktet på han! Han trodde han drömde men väggarna var alldeles genomblöta.
Hemsak saker. Tack och lov att inte jag var hemma då!
..
Vi har väl vant oss vid förra nya lyxiga lägenheten. Aldrig varit med om sånt här som tydligen händer i äldre byggnader. I alla fall är det alltid spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0