spindlar

På stentrappan upp till vårt lilla hem bor det minst 3 stycken såna där långbenta spindlar. Dom är ganska så festliga. Jag har en viss respekt för spindlar om jag får utrycka mig så. De gör mig helt enkelt lite nervös och darrig på benen!
Men dessa långbeningar. De är mer intressanta, löjliga och så pass stora att de nästan når upp till någon form av djurnivå! Haha.. Kan sitta och titta på dem. Hur de liksom snurrar benen runt växter. Hur de springer fram över gräsmattan och ena stunden hänger de borta vid förådet och andra stunde sitter de på min fot. De är verkligen snabba! Tycker dock inte om deras vana att överaska mig. JÄMT när jag ska rensa i min murgröna eller pyssla någon stans så sitter det en av dem där och ser ut som ett löv. Och varje gång flämtar jag till när de plötsligt rör på sig vid min hand. Men har jag koll på dem. Då kan de få vara i mitt sällskap. Som idag. Då jag satt jämte dem och målade naglarn! :)
...
 
..
Naglarna blev fruktansvärda. Förutom att de är korta och löjliga, Kladdade jag hejvilt med den lila färgen. Sedan avslutade jag med mönster med vit färg vilken var lite till åldern och kladdig som bara den. Klumpar och... kladd!
Så tänker inte ta en bild och vara stolt precis.
Men kände att det var länge sen jag målade. Man måste ju börja någon gång igen! ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0