Typisk italiensk

Låter som en lastbil lastar där ute... men vem vet. Kanske är det det förväntade åskan. För vem i hela friden skulle lasta en stor lastbil i Slätte klockan halv elva?!
.
Vi ska sova nu. I morgon ska Orhan upp i ottan och jag ska försöka vakna jag med! Vill försöka hålla igång på dagarna nu. Göra nytta!
Började läsa italienska nu på kvällen. Gjorde ett test på allt jag läste förra året innan jag åkte till Italien. Och jag mindes nära inpå allt! Det motiverar mig att fortsätta... för tydligen fastnar ju språket.
Italienska är oväntat lätt. Vet inte om det är för att det är likt franska vilket jag kan lite från skolan. Eller för att det är som alla krångliga ord vi har i svenskan och engelska fast med en annorlunda stavning. 
..
Så här snygg är jag när jag pratar Italienska med min italienska man på ett italienskt tåg i den italienska staden Pescara som föresten spelade fotboll mot Inter just ikväll! Ha!!
..
Så i morgon ska jag läsa italienska. Försöka träna kanske. Laga god middag. Städa huset. Tänk om jag skulle sätta igång i trädgården också?! Kanske har kommit ut nå nya jobb jag kan söka också!
Med så mycket att välja och vraka mellan borde jag lätt kunna fylla ut en dag utan att känna mig dålig och slapp! 
Ser fram emot i morgon. Ser fram emot att vara duktig.
Nu god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0