Ut på arbetsmarknaden igen!

Nu till veckan ska jag sluta ha semester! Jajemen. Ska börja söka arbete och kämpa lite. (Har inte sökt ett arbete sen mitt på handelsträdgården tog slut. Har letat lite men inte sökt dem!)
Tänkte först jag skulle vänta tills mitt första möte med min handläggare så jag fick lägga fram mina drömmar om eget företag. Innan det har jag funderat på att läsa lite. Är sugen. Men vet knappt vad eller varför. Minst av allt vet jag hur det funkar! haha Om vi har råd!
..
..
Men eftersom jag aldrig verkar bli kallad så kan jag väl lika gärna sätta igång på egen hand. I morgon är det ny vecka. Då börjar är det dags för nya tag! Då har jag haft semester i 2,5 veckor! :)
.
Helst skulle jag vilja hitta nåt riktigt epigt jobb. Nåt riktigt grisgöra. Som man kan göra några gånger då och då. Det behövs egentligen inte så mycket pengar för att känna sig lite rik. (särskilt om Orhan får jobb med!) Och med ett epigt jobb. Får jag samtidigt massa fritid! :D Lär inte känna mig dålig just för att det är ett sådant smutsgöra... haha.. uuunderbart!
Står nästan hellre hemma och lagar mat som en hemmafru. Målar.. försöker komma igång med målandet. Än att jobba bort hela mitt liv. Fast just nu vill jag käna lite pengar. Så man slipper oroa sig för ekonomin. Det vore också kul med en smekmånad med Orhan. Ujuj.. En liten varm mysig resa med min kära make!

..
..

Sådana jobb växer dock inte på trän. Eller kasnke de gör. Men jag har brist på kontakter som har dem! Så jag får söka krångliga och jobbiga  jobb som kräver initativ och själgående av mig. Galet. Hur ska jag vara självgående första dagen jag är där? Suck. Världen är full av supermänniskor som är självgående, tar intiativ och kan hålla många bollar i luften.
Jag är bara kreativ, har öga för färg och form, allmänt trevlig (Förutom att jag kan se lite sur ut!), snabb och lättlärd! Men det är just sånt som är så ointressant för arbetsmarknaden!
..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0