Åka bil i vardagsrummet.

som två jönsar traskade jag och Orhan iväg med våra retusopor till återvinningsstationen. En alltid rolig utflykt. Vi pantade våra flaskor och gjorde N Y T T I G A köp. Eftersom vi ska spara pengar nu!
Alltså köpte vi ett salladshuvud och spenat. Vet inte om vi behövde det. Men det räcker helt klart längre än en godspåse eller en flaska cola! XD Nu kan vi ju göra en sallad eller god pasta! ;)
..
Självklart dök solen upp från ingenstans med den värsta tryckande värme jag varit med om. Jag var genomsvett. Och att gå in på ica efter där det alltid är 35 grader varmt. Galet. Trodde jag skulle dö. Klagade länge när jag väl kom hem. 
Om det ska vara sommar behöver det inte vara precis när man promenerar långt och råkar ha klätt sig för bra!
..
..
Nu ska jag söka nåt att äta. Gjorde god laxmiddag/lunch idag. (ja.. nu när jag är hemma ids vi aldrig äta två gånger per dag.. märkligt...) Men är ändå hungrig nu. Sugen på salt. Ja jag längtar efter en hamburgare och pommes frittes. Aldrig får man vara riktigt nöjd! XD Det blir te och nåt. Om jag känner för nåt. Är yr som om jag vore ute på biltur. Förstår inte varför. Men har varit det nu de senaste kvällarna. Yr alltså. Illamående. Precis som man känner sig när man kliver in en lite för varm bil på sommaren och vet att man ska åka en bit.. Känslan INNAN illamående kommer. ujuj...

Kommentarer
Postat av: Anna

Kan det vara mat-(vitaminer & näring)brist????

2012-07-24 @ 21:18:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0