Att inreda ett rum!

Nu börjar det komma till sin ordning. Ta bilder redan nu. eftersom bara ett rum är rent så är det svårt att få undan skräp och saker redan nu. Måste få en avställningsyta någonstans! Men men det hela menar jag att bildern/rummet ser stökigare ut än det är!
I morgon då Orhan ska till jobb eller skola. (upptagen man!) så ska jag ta itu med kök och matsal! Oh ja. Nu ska vi till och med ha en stor matsal! ;) Det blir grejer det. De flesta som bor här brukar ha ett litet bord i köket. Men då köket är hemskt fult och litet och oplanerat blir det bara trångt och jobbigt där. Man vill inte sitta där och se på den flottiga fläkten! Tror knappt någon brukar sitta vid bordet. Jag har då nästan aldrig suttit i köket hos någon här och ätit. Man hamnar i varrdagsrummet! ;)
Så blir INGET bord i köket. Jag vill kunna dansa när jag lagar mat!
Nu till bilderna. Ni får ursäkta Orhans rumpa. Han höll på och fixa datorn och jag iddes inte vänta eller be han flöa som man säger här nere i södern!
..
..
Jag tycker det känns mysigt! Detta blir vår plats där vi lär hänga. Tror inte vi kommer vara särskilt mycket där nere! Ska bli kul att bjuda folk på te här också. och det känns som fler människor kan komma på te här än där nere. Ja.. alla jag mött en så länge är oerhört glada att vi är tillbaka! Och hoppas vi ska stanna för evigt! haha...
Ett rum klart!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0