Dagens

..

 

Dagens humör: Igång! på bra humör helt enkelt. Känns mysigt och kul! :)

Dagens mående: öh? är det inte samma sak?! Eller kanske inte. Jag mår bra...

Dagens borde: Tja.. borde väl ha fixat köket och toaletten istället för vardagsrummet eftersom det är rummen man vill ska vara trevliga och MÅSTE använda! 

Dagens frisyr: Knut på huvudet.

Dagens smink: Inget smink. Som jag svettats idag. Vem sminkar sig för att städa? Skulle väl vara någon bloggare då kanske. Men inte jag!

Dagens klädsel: Långkalsonger och tee-shirt! ;) Hot!

Dagens favoritlåt: Tja.. vad har jag lyssnat på?! Får väl säga Me sim romano tjavo igen. Eftersom Orhan spelade upp den för sin kusin nyss. Det är i alla fall den som går runt i huvet på mig!

Dagens planer: Då dagen snart är slut så är planerna att gå till mor och far och sno plastpåsar för att rädda vissa matprodukter som blivit förstörda då en oljeflaska öppnat sig under resan. Alltså är halva påsen havregryn gröt. mjölet är deg och sockret är smet! Ja ni fattar... Omysigt!

Dagens vill ha: hm.. känner att jag borde få en puss av Orhan!

Dagens längtan: Längtar efter att resa. Hela tiden! Vill på en riktig smekmånad snart!

Dagens beroende: Cola? Drack upp en hel! Eller jag och Orhan tillsammans alltså. En liten 1,5. För att vi svettades. Men det är väl beroendeframkallande!

Dagens tråkigaste: Städa trappan var otroligt trist. Heltäckningsmatta. Full med allt möjligt gott från alla dessa år den funnits. Jag menar. Hur städar man en heltäckningsmatta? Dammsög bara idag. Ska försöka skrubba den senare i livet. Ser inte fram emot det. Men jag ska!


Kommentarer
Postat av: Bibbi

Är såååå lycklig över att ni är tillbaka. Vill du ha städhjälp så tjoa till skicka röksignal meddela dig på nåt sätt. Har knäskurat där många gånger så kom igen..... Kraaaaam till moster

2012-07-31 @ 07:51:54
URL: http://tryggimigsjalv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0