Herrgårn

Jag, Orhan och Tamar var nyligen ute på en prommis i det sköna sommarvädret. (hör och häpna) vi hoppade studsmatta som vanligt och Tamar låg bredvid och tittade på. också väldigt vanligt.
På vägen tillbaka stannade vi till vid museet i Dalkarlså. Det var öppet så vi traskade in. När Tamar stod utanför och kikade i springan tog jag upp henne också. Så hon också fick titta på de handmålade väggarna och de gamla detaljer och böcker. Kunde kanske vara kul. Brukar tycka om lite historia. Men vi kikade bara igenom snabbt...
Sen fort hem!
..
Nu ska jag göra kaffe till oss båda. Vi ska äta ballerina som vi spontant inhandlat och se på en film! :) Blir mys det. var länge sen vi hade riktig filmkväll. 
I morgon arbetar jag ju inte så. Däremot ska vi till Umeå. Fixa pass och handla mat så vi kan leva en månad till här. Den sista månaden!
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Du är söt, du Petra. Det har varit några varierande inlägg här - mellan glädje och sorg, kärlek och någon form av bearbetning inför flytten. Ja, du är söt och jag tycker också du har en fin liten familj!!! Puss!

2012-07-17 @ 21:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0