Leva på kärleken...

Här sitter jag och är trött. Oerhört trött.... Känner nästan inte för att jobba. Men det är bara halv dag idag som gäller. Jag tror det blir lite arbete framöver nu. Kommer väl knappt komma upp i en halvtid ens. Men! Jag är inte orolig. Jag har redan jobbat in all hyra som kommer behövas. Så nu är det bara extra... ;) (det gör ju föresten inget om det är mycket)
..
Föresten är det aldrig så säkert med en halv dag. Har hänt ofta förut. Troligen bara  en halv dag. Men när jag tittar på mina arbetsdagar under juni ser jag inte en enda dag med bara 4 timmar... Icke sa nicke!
Så jag drar med mig min lilla lunch!
..
..
Jag och Orhan pratade om hösten igår. Jag känner inte alls längre någon press över att vi ska hitta jobb och hitta ett ställe att leva på. En fin lägenhet.... Planera en framtid...
Vi är unga. Det är ok att leva lite fattigt ett tag. Att kunna vara fria. Ta dagen som den kommer. Varför skulle sånt trams bara tillhöra singlar? Nej nej.. 
Det är bara bra om någon hittar jobb förstås. Så vi söker. Men om vi inte hittar kan vi ju vara fria att resa. Vi planerar bland annat en liten tripp till Orhans föräldrar...
Också fria att få ha lite semester tillsammans. Hitta på nåt...
Nu gäller det bara att ta alla kommentarer om att ni MÅSTE ha ett jobb med en nypa salt!
Det kommer, det kommer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0