När kvällar är som dagar är det tid för kött!

Nån åskestorm kom inte. Men däremot ett kortvarigt våldsamt spöregn. säkert i 10 minuter. Orhan och jag rusade ut. Märkte att det inte alls var varmt ute. Frös och stod och kramade varandra medan vi skrattade. Hämtade posten. Träffade grannen och gick in igen. Direkt in i en varm dusch. Härligt!  Älskar sommarregn!
..
..
Nu kommer solen igen. Jag och Orhan har spenderat typ hela dagen här i soffan. Framför varsin dator. Rätt värdelös dag. Men vissa dagar får vara värdelösa. Orhan har löst problem på sin och jag har sett film och läst bloggar på min.
Nu kom vi båda på att vi var sugna på kött. Så som middag, väldigt sen middag, Blir det kött! Haha.. En liten bit. Vi ska inte överdriva konsumtionen! får se om jag ids göra nåt till köttet....
..
..
Egentligen skulle det inte behöva vara kväll nu. Solen kommer igen och det ser ut som om klockan vore tre. Lagom tid för att börja göra någon rejäl kötträtt. Inte Sju... då det egentligen är dags för att göra sig en kopp te.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hörru, min köttätare! Det ska vara en nolla efter bokstaven C i koden, inte bokstaven O. Fattar du koden slutar på se noll - c0

Svar: tack! XD
Petra

2012-07-19 @ 22:46:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0