Semester

Igår var jag så otroligt trött när jag kom hem. Sol och värme tar verkligen på krafterna. Och jag är en sån mes när det kommer till värme. Jag njuter inte alls av det. 
Det var skönt ute. Men inne i tälten var det hemskt. Jag var en av de få som tvingades jobba inne och fick hela tiden frågan om jag höll på att dö.
Ville bara hem på slutet. men jag kämpade på. Ville jobba en hel dag. Och jag gjorde allt för att få tiden att gå. Ja jag har inte plockat så många gula blad  och döda blommor på länge.
Men hur många projekt jag än kom på. Hur noga jag än tog hand om en blomma tycktes varje uppgift jag kom på inte ta längre en kvart. Frustrerande när man är trött. Halv tre, kvart i tre, tre, kvart över tre... Ja ni förstår. Tiden smög fram! Jag hann med många blomsorter! 
När dagen väl var slut fick jag beröm över hur bra jag jobbat och hur rent det blev.
Haha...
..
..
Men nu njuter jag. För har troligen inte jobb förrän på Torsdag och Fredag. Om ingen nu ringer mig. Det hoppas jag inte. jag njuter av att få vara fri nu. Att faktiskt VETA att jag inte kommer jobba i fem dagar. Det är ju som semester det... Skönt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0