Sommardagar man spenderar inne.

Ser ut som om det vore varmt ute. Yr.no säger att det ska vara 14 grader och jag tror dem. Solen är varm här så kanske det är 20 i solen. Men inte luften. Så kommer det ett litet löjligt moln så fryser man. Löjligt!
..
..
Vi var nästan på väg ut på en utflykt. Orhan ville bada och föreslog långsandsviken. grilla och bada. Men jag vill inte sitta på Bygdeås lilla hemliga badplats. För det är ju just dit alla går. Alla som bor här. För det är bara folk som bor här som vet att den finns. Den fina badplatsen. 
Jag gillar inte att bada med 20 andra pers. Om det så bara är en familj där så är ju dagen förstörd!
..
Jag föreslog sjön. men där finns ingen badplats för Orhan. Orhan föreslog Ratan men dit är så långt och vägen trögcyklad. Jag föreslog sandviken men kom på lika snabbt att det är en lika public plats. Till och med en camping. Ja det är ju dit alla som inte känner till de "hemliga" badplatsen åker!
Jag som inte alls är sugen på att bada eller åka nå långt föreslog helt enkelt skogen. Men Orhan påstod att det var myggigt. Vilket jag inte tror är sant nu när solen skiner! Och det blåser!
Det slutade med att vi tjurade lite och nu sitter vi istället vid varsin dator...
..
..
Jag röstar för en god middag ute i trädgården. på våran lilla baksida utanför sovrumsfönstret. Mot väggen där det inte blåser och ingen kan se oss... Det är våran trädgård det. Jag har till och med dragit på mig min tubtopp som jag ser alldeles för vulgär ut i. Så jag kan få lite färg på överdelen av kroppen! XD (alltså är jag inte naken på bilden.)

Kommentarer
Postat av: Ulrika Emini

Tubtopp tror jag inte på. Nakenfis!

2012-07-04 @ 16:35:28
URL: http://ulrikaemini.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0