Sura människor

Full rulle hela dagen. Jag är trött. I ögom. huvud och nacke! 
Vet inte riktigt vad jag känner för just nu. Vila? Sova?
Orhan har i alla fall fått den dator han införskaffat åt sin bror. Så fort vi kom hem cyklade han iväg för att hämta den. Så han lär väl roa sig med den ikväll. Ingen kontakt där! 
Tror jag får dricka en kopp kaffe eller te och njuta efter något riktigt lättsmält. Barnprogram.. Eller annat onödigt. Tror inte det finns nåt bättre när man trött. Ids aldrig titta på film då. Inget kul att göra själv. Inte alls. 
Men enkelt. Tecknat, strunt.. Det kan man titta på med lätthet.
..
..
Vi shoppade inte mycket mat denna gång. Vi har för vana att alltid överdriva. Särskilt köttinöpen. Vi äter tydligen mindre kött än vi tror. För vi får alltid kvar. Denna gång köpte vi endast en fisk och en mortadella till Orhan som han kan ha på sin frukostmacka! 
Vi vill inte transportera sånt liksom. Sånt som ska frysas. För denna gång lär det väl inte vara 15 minus! Och vem vet om vi spenderar 11 timmar på Arlanda igen! haha...
.
..
Mitt pass blev nästintill värre än sist. Såg lika sliten ut! haha. Plus att min namnteckning blev skit. Men jag orkade inte alls bry mig då hon som skötte det verkade vara otroligt utråkad av sitt jobb. Jag ville bara väck. Föresten spelar det väl ingen större roll hur passet ser ut! Ska ju inte ge det till mamma och pappa som julklapp precis!
Även i bussen till Umeå fick vi hjälp av den mest missnöjda busschauffören i världen. Vad jag än gorde grymtade han att jag gjorde fel! Lyckopiller!
Måste varit de missnöjdas arbetarnas dag idag! Inget jag missunnar dem. De har det säkert inte lätt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0