Utnyttja systemet...

sitter på en ytterst liten yta på soffan. Halva skinkan ombord kan man säga. Detta beror på att min ytterst adorabla make sover här. XD Skulle kunna flytta på mig. Men varken ids eller vill. Bra träning att sitta på halva rumpan!?
..
..
Jobbade nästan heldag idag. Tog slut på fart och ideer på vad jag kunde göra. Trots att jag enligt chefen och de andra anställda har så mycket att göra att jag knappt hinner. Jag vet dock inte bara vad. Tror det beror på att jag missar livsviktig information när jag inte är där. Haha... Men det var en kul dag. jag har klippt och städat kryddor hela dagen! :)
.
Har ju kommit underfund med att försäkringskassan ger mig pengar om jag inte jobbar heldag. tycker det är märkligt. Förr fick jag lära mig att jag skulle räkna ihop timmarna och ta fram antalet hela dagar jag jobbat. Nu när jag inte behöver det utan bara fyller i hur många timmar jag jobbar den dagen då jag inte jobbade heldag. Då orkar tydligen inte försäkringskassan räkna. Och jag får mer pengar. Så genom att bara jobba 7 timmar en dag. Får jag pengar som om jag jobbat 9. Fattar ni!?
Därför utnyttjar jag detta och njuter av att jobba 7 ibland! Utan dåligt samvete...
De är inte riktigt kloka på försäkringskassan!
..
..
Orhan har skadat tummen och kan inte diska. Alltså är det min disk... igen! Men det är väl ok. Orhan lagade supergod middag. Vet dock inte vars jag ska hitta kraften att orka diska?

Kommentarer
Postat av: Anna

Hörru, du kollar väl med försäkringskassan så du inte blir återbetalningsskyldig!!!!!!?

2012-07-06 @ 19:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0