Varma dagar

Tog ingen lunch och arbetade till ett. Alldeles lagom dag. Om de kommer ofta alltså. Om jag jobbar en sån per vecka blir ju inga barn gjorda. Men sånt är livet.
Idag var en varm dag. Hemskt varm...
Jag stod i valet och kvalet hela morgonen. Shorts eller långbyxor. Jag visste, jag visste!!!, att det skulle bli 20 grader. Men också att det inte skulle vara nå mycke sol. Så till slut drog jag av mig shortsen och tog på mig långbrallorna. Bra tänkte jag när jag cyklade iväg i morgonkylan!
tss tss. FRU KORKSKALLE. 20 grader ute. Och det spelar tydligen ingen roll om det inte ska vara sol. När jag står  det varmaste växthuset. Då är det alltid sol. Säkerligen 45 grader när man kryper efter kanterna!!! (det varmaste växthuset är cirkelformat. Som en båge alltså. Så värmen tar bara laddas där inne!) Varenda gång jag reste mig svartnade det framför ögonen. För jag är en sån himla mes när det kommer till värme...
..
..
Får se om det blir nå arbete i morgon. Just nu ligger jag bara och njuter. Orhan lagade god lunch idag. Vi har sett film och nu känner jag mig som omladdad att faktiskt ta och hitta på något.
Göra en kopp kaffe kanske? haha XD det är kreativt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0