Planteringar

Idag tog jag initativet att sopa golvet i ett växthus. Och det var en god ide då det tog hela en timme och jag slutade bara en timme tidigare istället för två! :)
..
Var en lugn dag idag. Fortfarande märks det av att folk inte fått lön. Fast det är ju midsommar snart och tydligen köper folk blommor till den dagen?
Ja inte vet jag. Man kan ju plocka ute lika gärna!
..
..
Jag stod nästen hela dagen och gjorde planteringar. Känner hur ideerna börjar sina. Finns inte lika mycket grejs där som i skolan och jag klarar nästan inte av att sätta en fjäril i plast på en grön ful pinne mitt i min fina plantering. Det är så fult så jag får magsår!
Men det finns köpare till allt. Vissa gillar sånt. Så ni kan slappna av. Jag har satt i några fjärilar i nåååågra saker! (Men aldrig en stor spindel eller nyckelpiga)
Jag älskar natur och springer ideligen ner och plockar pinnar i "skogen". (Eller chefens trädgård.) Tar blompinnar och bygger små staket och nät med natursnöre! Har dessutom använt upp hela lagret med pilbollar tror jag...
Det känns dock som jag gör samma, samma, samma... Krukorna börjar kännas trist. De är fel storlekar. Alldeles för små för att ens trycka i 3 blommor. Blomlagret börjar sina... 
Har aldrig gjort så mycket planteringar. Så det känns som om det inte är där jag har min "riktiga" talang!  Även om jag fått pinsamt mycket beröm på jobbet! ;)
..
Fick dessutom idag förfrågan om att göra en midsommarkrans. En på jobbet ville ha i håret. Alltså utanför jobbet. Och det är alltid kul. Ska göra något riktigt fint och maffigt! 
..
En halv krans...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0