Alla har inte förvärvat sig bakkonsten!

Känner för att baka något sött och gott. Kladdkaka vore fint. Men jag vet att jag med största sannolikhet kommer misslyckas. Det spelar ingen roll hur många recept jag följer. Eller hur mycket jag stirrar på kakan i ugnen. Den blir alltid en svamp! SVAMP! Bubblig, platt och torr!!!
Astråkigt är det.
..
Men är man inte född till att baka kakor. Då gör man annat. Jag kan ju till exempel vispa ihop en väldigt god smet och äta till tet. Det är lika gott det. Och har man inga gäster som ska ta del av mina bakverk. då behöver det inte vara mer komplicerat än så.
(Om ni nu tror ni någonsin kommer få en kaka när ni kommer på besök här så missförstår ni mig!)
..

..
Idag hade Orhan gjort aso.. asiojie.. asoooeee.. XD Något från hans land så att säga. en vitkålsröra med kött i. I detta fall kyckling! Och det smakade riktigt bra. Det smakade som det brukar smaka när jag hälsar på hos någon som bjuder mig på det. (tror jag har ätit det två gånger. Förstår inte varför folk bjuder mig så sällan på så god mat!) Bra poäng till Orhan. Dock hade han fått massa hjälp av mor sin som hade guidat honom via msn! :P haha men bättre det!
God middag var det hur som helst! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0