När man inte längre känner sig värdelös!

God morgon världen. I morse ville allt att jag skulle vakna. Min blåsa höll på att explodera. Sen startade plötsligt ett larm på mobilen och bara någon sekund efter hojtade Tamar utanför dörren om frukost!
Så jag gick helt enkelt upp. Och det var ju bra.
Idag regnar det igen.. funderar på om det skulle vara kul att gå ut. Har ännu inte plockat ett endaste lingon och det är ju en av de populärare syltarna här hemma. Äter mycket mer lingonsylt än t.e.x. hallonsylt. Särskilt då pannkaka till middag är bannlyst av mannen i huset! XD Han är inte svensk... Lingonsylt är väl inte populärt då heller till middagarna. Men det räcker med mig! Vi kan säga att sylt går inte åt på samma sätt som på det sätt jag vuxit upp med! Räcker med någon burk per år!
..
..
Idag känns allt faktiskt lite bra. Det känns skönt att ha en praktikplats på g. På så vis känner jag mig inte dålig för staten! haha.. Hur alla människor ser på mig. O andra sidan är jag inte närmare ett jobb.
Sen bara det att jag funderar att läsa istället. Måste bara få tummen ur och boka ett studiebesök på kursen!
Ja det känns så bra att jag glömt bort dilemmat med A-kassan och arbetsförmedlingens hot om nästa år!
Bra!

Kommentarer
Postat av: Bibbi

Vad spännande! Var ska du praktisera?? Tack för senast. Grinden ligger fortfarande i bilen :-P
Vad har jag kvar i skåpen i salen?????
Kramizar och lycka till med lingonen i regnet :)

Svar: På Cattleya i mariestad.Haha.. där ser man. Du har kvar lite filmer vad jag vet i skåpet i kapellet. Vet inte om de e nå mer? Mamma har mer koll!
kram
Petra

2012-10-01 @ 10:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0