Ska inte skriva hela natten! Jag lovar!

Jag börjar bli lite utråkad men än så länge är det ok. Är kissenödig också men har inte hjärta att väcka Orhan, inte än!
Hade hört både bra och dåliga saker om att sova på Arlanda. De flesta sa att det var bra mot många andra flygplatser. Men just nu minns jag bara det dåliga.
"Dumma vakter som föser iväg en om man försöker sova!" Än så länge har det bara passerat en vakt och hon bara tittade på oss lite slött.
"Rengöringsmaskiner som låter våldsamt!" "Tycker inte alls de lät mycket och han höll inte på nå länge!
"Iskallt!" Tja.. Orhan frös lite. Men jag tycker det är alldeles lagom! :P Var nästan lite väl varmt när vi kom in i det här rummet!
"Ingen servering, butik, automat, Alltså ingen tillgång till mat kaffe, snacks, efter klockan elva!" Kanske det är sant? Jag vet inte. Men vi har bullat upp med läsk och jordnötsringar, frukt. Jag har ett bröd också! haha... Man får väl vara smart?
..
..
Så just nu känns det lovande. Men natten är ju ännu ung. Snart kanske det kommer en sur vakt och säger att vi inte kan sova i det här underbara mysiga rum. Eller att de frenetiskt ska rengöra golvet utanför i en timme... Kanske sänker de värmen nu när allt stänger också? Jag vet inte!
Men än känns det bra. Allt skakar när ett plan lyfter eller en buss kör förbi. Men det är nästan bara mysigt...
Tror jag ska titta på något lättsmält... Och äta lite jordnötsringar! 
Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0