En natt till!

I morgon är sista dagen här. Ett tag funderade vi på att istället bo på hotell i Fiumicino mellan Måndag och Tisdag. (Där flygplatsen ligger) Men vi kom fram till att det blev krångligt med hur vi skulle ta oss dit. Och även sen till flygplatsen.
Anledningen vi ens funderade på det är för att den enda buss vi kan ta på Tisdag går klockan tjugo i tre på morgonen! Skulle snarare kalla det måndag natt!
Den åkte vi med sist också,. Då gick vårt flyg vid tio-elva. (man är där sju!) Så det var inte sååå farligt, även om jag minns att vi hade rätt trist! Men denna gång går vårat flyg typ halv två. Lite senare!
Kul?
..
Men vi får väl sova på bussen. Sen äta frukost på flygplatsen. Tack och lov ser terminalerna på avresande bättre ut än ankomst. Där vi spenderade ett antal timmar när vi kom hit till Italien! Vet inte varför de gjort så fint på ovanvåningen medan det där nere ser ut som.. en skolkorridor. (Det enda som var fint var toaletterna. De hade gjort väggar av mossa. Ascoolt enligt mig! Sen var det inte så rent. En annan femma!)
Så vi hittar nog något fint cafe att fördriva tiden på. Vi har ju dator så vi kan se film. 
I... i alla fall fem timmar innan vi kan roa oss med att checka in och sånt! :P
..
Nu god natt. Sista natten innan... resan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0