Deppardag...

 Idag var det tungt att gå till skolan. Först småföretagandeprov på morgonen: klart ja inte kom upp tidigare för att plugga. Kom om möjligt upp senare. Men hann läsa lite i tio minuter när ja satt på toa o borstade tänderna...
 Rörlig bild också. har funderat djupt på varför ja inte trivs med det. Dels för att det ställs krav på mig nu. Vi sitter inte bara o lär oss teori. Jag trivdes/trivs inte heller med idrott, data, natur, småföretagande.. kommer inte på nå mer. och alla de ämnen har vi med en annan lärare i en annan del av skolan och ibland med andra mäniskor. Jag tror ja är.. vanemänniska. ja vill vara i min trygga del av skolan med mina vanliga vänner med mina sköna lärare...
 Jag har nog någon diagnos eller vad det het XP För detta är ju inte klokt. Löjligt rent utav. I data fick ja G plus en otrolig ilska att brottas med mot läraren, i natur fick ja IG-varning men fixa det till G. I idrott trodde ja att ja skulle få IG men fick G XP o småföretagande kan man ju undra över... hur det går med det. Rörlig bild med..
 Näe..  Ja e en tönt på hög nivå!

 Som ni kanske gissat skolkade ja från rörlig bild. Men ska gå i morgon! Ska skriva lite på manuset hemma nu så har ja i alla fall gjort det. Vi ska vara klara innan jul och jag går ju på praktik v 49. Måste berätta det för läraren.

 

Praktik.. suuck

 Satt istället med Elin och drack cola och pratade om livet. Mycket trevligt! :D
 Gick kvart över tre och pratade lite med mamma på telefonen om skiten som händer hemma..
 Ska värma palt nu. Men har ingen lust eller sug efter det. Känner smaken från svinflunsan bara vid ordet palt.. :(  En av de godaste rätterna förstörd bara för att ja tvingade i mig lite palt när ja hade grisgrip!! Skit!

 Egentligen var det ju inte mycket jobbigt som hänt idag. Men av någon anledning är ja trött o vill lipa. Men finner ingen anledning. Kanske ska råka snitta mig i fingret haha (min specialitet. frågan är om det framkallar tårar. Snarare skratt och fascination.. Ååh. ja kanske ska kladda lite med låtsasblod. XP Ja e sjuk! haha) 

Näe...Jag vill bara hem nu.. Skippar skolan i morgon.. (?)
 Skit skit skit säger jag bara...

 God eftermiddag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0