DLG open

 Ledig dag. Eller egentligen inte. Men jag har faktiskt hellre skola på kvällen än på morgonen. Man kan i lugn och ro göra sig i ordning. Sova ut och dagen blir lite kortare.
 Idag är det öppet hus på de la gardie gymnasiet och vi treor ska vara där på kvällen då det kommer jönsar från andra kommuner än de som är inbjudna på dagen. Plus i fall nå föräldrar till komma.
 Jag ska stå där och binda blommor hela kvällen och prata med föräldrar och ungdomar. Trevligt. :D

 Nyss åkte mamma hem. Hon sov över här så vi fick massa kvalitetstid haha XP
 Jag fick även chans att övningsköra inne i Lidköping. äntligen köra i stad. Gick riktigt bra. Först undrade mamma om jag ville köra från skolan. men nej det blev ja nervös för. Har aldrig kört i nån stad och precis då alla slutade jobbet. jag skulle orsaka kaos. Eller klara det galant.
 Men på kvällen vid åtta gick vi ut och körde. Mycket mindre trafik. Och nu har jag sett hela Lidköping haha. Vi körde runt överallt... Det var skojigt. Det kändes bra. Var bara en datumskylt som körde till det för oss. Haha
 Men det ska nog gå bra att börja köra på körskola.
 
 Har även lämnat in mina gamla vackra stövlar till skomakare. För 270 kr får jag ny dragkedja och nya klackar. Helt ok! Billigare än ett par nya i alla fall. De andra stövlarna ja köpte i örebro förra året och la ner massa pengar på ny sula och klack på var inget attt göra åt. Dumt att ja inte tänkte på det förra året. Då skulle ja ju lämnat in dem till affärn. De höll ju bara nå månader. (Kanske skomakarn råkade bryta skon när han la på ny sula? haha nej!)
 Men jag ska använda dem nu. Tills de e sönder för alltid. De går att gå i. Men man blir lite rädd när klacken plötsligt glider bak. Så till slut kommer ju skon gå av! XP 
 Klockan är nu ett. jag ska duscha och fixa i ordning mig. Äta lunch och sen gå till skolan. Vid sex.
 Tamar sover i sängen och är söt!

Kram! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0